fbpx

Nyhet! Bli FRISK-licensierad via EBT Academy


Vi kan idag stolt presentera vår senaste ackreditering; vi erhållit delegerad licensieringsrätt ifrån Friskvårdsföretagen. Detta är ett stort framsteg, som ännu en gång visar på att vi ställer höga krav på vår utbildning. Du kommer numera automatiskt att få den nationella PT-licensen av Friskvårdsföretagen. 

EBT Academy är en av få PT-utbildningar som är ackrediterade på både nationell samt internationell nivå. Nu kommer du erhålla både en nationell certifiering av FRISK samt en internationell av Europe Active (EQF L4)

VARFÖR BEHÖVER DU EN NATIONELL PT-LICENS?

FRISK kommer från Almega Friskvårdsföretagen, en branschorganisation som arbetar för att tillvarata och främja medlemmarnas gemensamma intressen. PT-utbildningen från EBT Academy har ackrediterad licensieringsrätt, vilket innebär den möter eller överskrider krav inom områden som utbildningens omfattning, innehåll, andel lärarledd tid, samt instruktörernas kompetens. Denna rättighet har vi erhållit efter en noggrann och omfattande granskning av vår utbildning. Examen från oss ger dig automatiskt Almega Friskvårdsföretagens licens. Att kunna visa upp en PT-licens visar på att du genomgått en utbildning som uppfyller de mål och krav som förväntas av dig som framtida PT.

VAD INNEBÄR DETTA FÖR DIG SOM STUDENT?

Detta gör dig mer eftertraktad för anställning bland de stora gymkedjorna i Sverige. Friskvårdsföretagens PT-licens är kvalitetsstämpel som sätter standarden för utbildningar i Sverige, och därmed ett tillägg till de europeiska riktlinjerna. Du kan läsa mer om licensen mer om licensen här. Flera arbetsgivare i Sverige bland de stora gymkedjorna har numera krav på att du ska ha en PT-licens utgiven av Friskvårdsföretagen, bland annat SATS, Fitness24/7, Actic.  Du kan därmed känna dig trygg efter genomgången utbildning

  • SHARE: