fbpx

Dragan Lazic / Marknadsförare

Dragan Lazic / Marknadsförare

  • Ålder : 27
  • Utbildar i : Digital Marknadsförare
  • Telefonnummer : 0733655927
  • E-post : dragan@ebtacademy.se

Dragan Lazic / Marknadsförare

Mitt motto i livet är följande: Inget är omöjligt, bara du har viljan!

Jag har alltid haft ett stort sportintresse och spelar sedan sex år tillbaka. Basketen har lärt mig hur viktig vardagsmotionen är för en individ och väckte dessutom mitt engagemang för styrketräning.

När jag började med styrketräningen vägde jag 125 kg. Idag är styrketräningen min största passion och har, förutom en viktminskning på 29kg, gett mig viljan att lära ut effekterna av träning till andra som varit i samma situation som mig själv.

Under gymnasietiden studerade jag på IT-och dataprogrammet vilket födde ett genuint intresse för det breda området IT. Detta ledde till att jag idag har samlat på mig en extensiv erfarenhet inom digital marknadsföring, med specialisering inom sökmotoroptimering. Jag är även certifierad inom Google Adwords samt Google Analytics och håller mig alltid ajour, inte minst genom att följa stora influencers inom digital marknadsföring såsom Rand Fishkin, Matt Cutts m.fl.

Med sex års erfarenhet i bagaget förstår jag mig mycket väl på hur man orienterar och marknadsför sig på dagens marknad, med framtidens verktyg. Jag ser fram emot att hjälpa dig att nå ut till dina framtida klienter på ett effektivt och modernt vis.