fbpx

Johanna Fransson / Relationskoordinator

Johanna Fransson / Relationskoordinator

  • Ålder : 30
  • Utbildar i : Försäljare
  • Telefonnummer : 073 365 59 27
  • E-post : johanna@ebtacademy.se

Jag heter Johanna Fransson och arbetar som relationskoordinator på EBT, jag skapar relationer mellan EBT och kunder samt föreläser under utbildningen om ledarskap och motivation.

Träning och sport har alltid funnits i mitt liv. Jag är dotter till en basebollspelare som spelade VM på Cuba när jag var nyfödd så det var tydligt från början –  satsar man på sporten så går man all-in! Jag har alltid varit tjejen i klassen som har högsta betyg i idrott, men dessvärre var jag inte någon större talang på varken fotboll, bandy eller till min pappas stora sorg – softboll. ”Hon har kämpar-glöd och är en slit-varg, men hon gör inga mål” sa tränaren.

Jag började mocka hästskit, visserligen allergisk mot hästar, men med en norrländsk envishet, målmedvetenhet och en hälsosam livsstil lyckades jag tjata till mig hästen som skulle avlivas, den var billig och ingen ville ha den. Jag var rädd för min egen häst i ett år! Efter slit och kämpande kvalade vi till lag-SM i fälttävlan och min väg in i ridsporten – en sport jag hade talang för – var ett faktum! Som 18-åring fick jag arbete i ett OS-stall i Skåne. Den långa uppförsbacke med hästarna tog fart och inom ett år arbetade jag i San diego, Kalifornien, som tränare och ryttare på elitnivå. Jag arbetade och bodde där under 4 år, en fantastisk möjlighet att förverkliga sin dröm och bygga framtiden som egen företagare. Att träna 12 hästar om dagen kräver god fysik och hälsa, dessutom är det viktigt att kombinera detta med ”mjukgörande”träning för att hålla sig rörlig och ta hand om ryggen. För mig blev det gym, simning och dans.

Jag är utbildad beridare och tränare i hästhoppning, även danslärare i salsa.

Efter hästkarriären har jag arbetat med ungdomar med olika problem – på låst institution, inom psykiatri och LSS. Jag har läst psykologi och tar min kandidatexamen från Lunds universitet nästa år som socionom. Mina styrkor är att jag är duktig på att motivera människor till att leva ett sundare liv och att hitta sina egna styrkor för att nå sina mål.

På EBT-utbildningen kommer ni träffa mig och lära er motiverande samtal samt hur ni kan lyfta er verksamhet och skapa bra samarbeten och relationer. Jag inspirerar och motiverar människor att lyckas – på bred norrländska!