fbpx

Arkiv: Trainers

Personlig tränare, världsmästare i FitnessFive och mångmeriterad inom både athletic fitness och Classic bodybuilding.

Tävlar i Athletic fitness 6PLC SM och har vunnit SM-medaljer i såväl styrkelyft som tyngdlyftning. Med en examen i idrottsvetenskap och ledarskap som grund är Isak även internationell personlig tränare, kostrådgivare och massör.

Legitimerad läkare verksam inom Nordvästra Skåne med entusiasm för hälsa och fitness. Omar lär ut hur man håller sig i god form och lever en hälsosam livsstil utifrån sin medicinska kunskap kring hur kroppen fungerar och sin kliniska erfarenheten som läkare.

Internationell personlig tränare, kostrådgivare och massör som kombinerar sina erfarenheter med en masterutbildning i psykologi. Ali brinner för att ge människor verktyg att förändra sina liv och har utbildat såväl personliga tränare och kostrådgivare som skolpersonal och polis.

Utbildad läkare som driver forskningsprojekt inom digital hälsa, träningsberoende och hjärtsjukdomar. Arbetar på Helsingborgs sjukhus och är sedan sex år tillbaka gyminstruktör. Artin använder sin kompetens för att ge forskningsbaserade råd om hälsa.