Ali Zamini beteendevetare

Ali Zamini / Beteendevetare

  • Beteendevetare, MSc Psykologi
  • Internationellt certifierad personlig tränare och kostrådgivare
  • Massör

Jag är Ali Zamini: stolt far till Thor och lycklig sambo med Jeanette – men också en väldigt tacksam person som har fått privilegiet att resa, utbilda mig och hjälpa andra på deras resa mot att bli den bästa versionen av sig själva.

Mina studier började på Nya Zeeland där jag studerade psykologi i 4 år. Det var en otrolig resa i självutveckling och självkännedom. Inte minst på grund av psykologstudierna utan också för den kontakt jag fick med landets urbefolkning Maorierna och allt de lärde mig om deras kultur och livsfilosofi.

Jag tog min mastersexamen i psykologi vid Lunds Universitet. Här har jag bland annat studerat och forskat i arbetspsykologi, personligheter, motivation och beteendeförändring.

Träningen har alltid funnits i mitt liv. Jag var aldrig bra på de traditionella sporterna – ni vet, fotboll, handboll och innebandy – som idrotten ofta bjöd på. Men senare i livet upptäckte jag ett gediget intresse för kampsport och styrketräning med fokus på prestation. Jag blev oerhört intresserad av hur man på bästa sätt bygger styrka och explosivitet. Under åren har jag utforskat området och idag är styrkelyft och Strongman-träning mina största intressen.

Idag arbetar jag med att skapa förändring i människors liv. Jag arbetar för att sprida kunskap och ta död på myter. Jag har utbildat ca 500 personliga tränare och kostrådgivare runt om i Skandinavien och föreläst för 2000 ungdomar på skolor runtom i Skåne. Jag har utbildat skolpersonal, elevhälsoteam, sjukhus, myndigheter som socialtjänsten, socialstyrelsen, länsstyrelsen, Region Skåne, polisen och fritidsförvaltningen för att nämna några.

Mitt driv är och har varit att ge människor verktyg att skapa förändring sina liv; att få insikt i att självbemästring är livets kanske svåraste men också viktigaste uppgift.

Låt oss ta steget tillsammans!

Tillbaka till startsidan
Top
Vilken stad vill du utbilda dig i?

Ditt namn & efternamn
Din e-post adress

Ditt telefonnummer

Har du en student rabattkod?