EBT Academy

Bakgrund

EBT står för Evidence Based Training och grundades av två läkare som var trötta på att ständigt se hur människor matades med dålig och felaktig information om träning och kost. Konstant uppkomst av nya sätt för att nå snabba resultat, ofta helt utan grund i evidens och vetenskap.

För att motverka detta skapade de EBT, med syftet att sätta stopp för fake news och ge allmänheten tillgång till de mest effektiva sätten att lyckas med kost och träning. Visste du till exempel att det inte finns några vetenskapliga belägg för att mjölkprodukter skapar inflammationer i kroppen – eller att det inte spelar någon större roll om du tränar eller inte om du ändå sitter still större delen av dagen?

Idag har EBT nästan 22 000 följare på Instagram och när framgången talade för sig själv var det dags att ta steget och starta EBT Academy. EBT Academy ger dig kunskap och verktyg för att så effektivt som möjligt nå de resultat du är ute efter. Vi vågar påstå att det är marknadens bästa PT-utbildning – till marknadens bästa pris.

EBT Academy erbjuder en heltäckande PT-utbildning med ett holistiskt arbetssätt. Utbildningen har utvecklats av läkare, fysioterapeuter, atleter, beteendevetare och marknadsföringsexperter – allt för att ge dig bästa möjliga start din karriär. Förutom en stabil, evidensbaserad PT-utbildning med heltäckande utbildning i kost, träning och fysiologi lär du dig om de psykologiska mekanismer som ligger bakom nyckeln till långvarig förändring och långsiktiga resultat. Du lär dig att lära dina kunder hur de skapar nya vanor på riktigt. Dessutom får du lära dig hur du bäst marknadsför dig som PT – allt för att du som nyutbildad ska ha de bästa verktygen med dig ut i arbetslivet.

Tillbaka till startsidan
Top
Vilken stad vill du utbilda dig i?

Ditt namn & efternamn
Din e-post adress

Ditt telefonnummer

Har du en student rabattkod?